LE SPORT

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Türkiye-Kuzey İrlanda


Antreman bile yapılmıcak sahada futbol maçı oynanmasına anlam veremediğim bir maç oldu.Atmosfer yoktu maçta gerek hava sıcaklığı gerekse zemin ve stadın zayıflığı maçı zevksiz kıldı.
Beklediğim bir ilk yarı oldu temposuz geçti.Takmın en iyi oyuncusu Tuncaydı, hep bir şeyler üretmeye çalıştı.Kazımı da ileride çok yalnız bıraktık bol korner attık o kadar.Yeterli destek veremedi orta saha oyuncularımız.Kuzey İrlanda ise uzun toplarla savunmamızın arkasına sarkma düşünceleri ve çabaları da hiçbir işe yaramadı ilk yarı boyunca.

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile özellikle Sercan oyunu hareketlendirdi ve güzel bir gol attı ayağının dışıyla.Arda ve Emre'nin girmesiyle de iyice baskıyı arttırdık ve sıkıcı geçen maça hareket geldi.Semih'te kulübeden kendini attı sonunda çok akıllı vuruşla güzel bir gol attı.Kuzey İrlanda uzun top yapmaya çalıştı ama çok çalışmaları gerekiyor yada kapasiteleri bu kadar.

Milli takım iyi yolda bundan eminin hoca bazı şeyleri oturtmaya çalışıyor.4-2-3-1 sistemide bizim takıma uygun bir sistem işallah başarılı oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder